Stern Auto
  Onze vestigingen

Stern Amersfoort

Nijverheidsweg-Noord 65 3812 PK AMERSFOORT (088) 2923810

Vireo Auto is onderdeel van de Stern Groep, een beursgenoteerd bedrijf wat in 1993 is opgericht en sinds 2000 aan de Amsterdamse beurs genoteerd staat.

Subaru-dealer Stern is onderdeel van de Stern Groep, een professionele automotive organisatie. Deze organisatie heeft een brede merkenportefeuille, ook in deze regio.

In combinatie met de andere Stern bedrijven kan Subaru-dealer Stern u nog meer diensten aanbieden op het gebied van automobiliteit, zoals bijvoorbeeld voordelig vervangend vervoer, financieringen, autoleasing en schadeherstel.

Klantentevredenheid heeft onze hoogste prioriteit, want u mag van ons, als officiële Subaru dealer, het allerbeste verwachten. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met het merk. In onze showrooms kunt u alle modellen van Subaru bewonderen onder het genot van een kopje echte Italiaanse koffie. Onze verkoopadviseurs voorzien u graag van informatie.

Subaru-dealer Stern

Stern is officieel dealer van Subaru. Als u bij ons uw onderhoud of reparatie laat uitvoeren, wordt u altijd geïnformeerd over de te verwachten kosten en natuurlijk zullen alleen gespecialiseerde monteurs aan uw auto werken.

Wist u dat alle Stern-vestigingen over Gratis WIFI beschikken? Op deze manier wordt het wachten op uw auto nog aangenamer! U kunt gedurende de wachttijd gebruik maken van het gratis draadloze netwerk dat Stern in al haar vestigingen heeft aangebracht. Vraag de receptie in de vestiging naar de inlogcode. Wij helpen u graag verder.